Etna Digital

IzazivamoDigitalnu erupcijuVašeg biznisa

Skalirati biznis u današnje vreme veliki je izazov. Mi ćemo ceo proces obaviti mnogo lakše, brže i kvalitetnije, na manje stresan i više zabavan način.

Privucite nove korisnike i razvijte svoj biznis uz
proverene Digitalne metode.

Pusti video zapis

IzazivamoDigitalnu erupcijuVašeg biznisa

Skalirati biznis u današnje vreme veliki je izazov. Mi ćemo ceo proces obaviti mnogo lakše, brže i kvalitetnije, na manje stresan i više zabavan način.

Pusti video zapis

Privucite nove korisnike i razvijte svoj biznis uz proverene Digitalne metode.

Imate problem sa pronalaženjem, privlačenjem i zadržavanjem novih klijenata?

Ne razumete se preterano u nove tehnologije, društvene mreže i nove načine komunikacije, koji su „neophodni“ kako bi Vaša firma postala konkurentna na tržištu i nastavila sa rastom?

Samostalno se bavite društvenim mrežama i oglašavanjem na internetu što Vam oduzima previše vremena i ne ostvarujete željene rezultate?

ETNA DIGITAL

Proverene metode i sistemi koji daju rezultate

Da biste postavili sistem koji provereno radi i konstantno donosi rezultate, potrebno je imati tačno definisan plan, strategiju i stručan tim koji to može realizovati. Nekada je ovo ključni faktor koji Vas deli od ostvarivanja željenih ciljeva.

Ako imate probema sa:

Možemo da Vam pomognemo!

Social Media Marketing

Web Development

PPC Marketing

Optimizacija konverzije

Da biste postavili sistem koji provereno radi i konstantno donosi rezultate, potrebno je imati tačno definisan plan, strategiju i stručan tim koji to može realizovati. Nekada je ovo ključni faktor koji Vas deli od ostvarivanja željenih ciljeva.

Social Media Marketing

Web Development

Optimizacija Konverzije

PPC Marketing

Ako imate probema sa:

Možemo da Vam pomognemo!

Ko smo mi?

Mi smo tim kreativnih profesionalaca spreman da dovede užarenu lavu novih klijenata u Vaš biznis, koji će iz neaktivnog preći u hiperaktivno stanje, dok ćete konkurenciji ostaviti samo dim i prašinu!

Lider u moru ohlađenih i uobičajnih „igrača“, koji će Vaš biznis skalirati u nebesa pomoću inovativnih tehnologija.

Ako ste spremni za do sada neviđenu online erupciju Vaše firme, zakažite besplatnu konsultaciju i uverite se u kvalitet naše usluge!

ETNA DIGITAL

Fokus našeg rada je:

Sajt kao 24-časovni prodavac Vaše firme

Izrada sajtova i landing strana

Vaš sajt je, ili bi barem trebalo da bude, elegantno obučen, šarmantno -sofisticirani prodavac koji radi za firmu 24 sata, 7 dana u nedelji. Upravo ovaj prodavac u svakom trenutku može uslužiti neograničen broj korisnika i nikada Vas neće nazvati da Vam saopšti da je bolestan ili da mu treba odmor.

Ogledalo i prolazna kapija Vašeg biznisa

Plaćeno oglašavanje na društvenim mrežama

Kako biste mogli na miru da se posvetite Vašem poslu, mi ćemo se posvetiti Vašem Digitalnom nastupu. Kada kažemo posvetiti, mislimo uraditi sve da Vašu firmu predstavimo u najboljem svetlu - doslovno.

Prvi među prvima

Pay-per-click

Naći se ispred pravih kupaca, u pravo vreme, na pravom mestu sa pravom ponudom nekad je zvučalo neizvodljivo. Međutim, Google nam je sve to omogućio.

Maksimizovanje rezultata makretinškog nastupa

Optimizacija konverzije

Ogledalo i prolazna kapija Vašeg biznisa. Kako biste mogli na miru da se posvetite Vašem poslu, mi ćemo se posvetiti Vašem digitalnom nastupu. – i da, kada kažemo posvetiti mislimo potruditi da Vašu fimu predstavimo u najboljem svetlu u bukvanlom smislu tih reči.

Koje usluge još nudimo:

Kreiramo sadržaj koji konvertuje – Svaki detalj će biti kreiran. u skladu sa Vašim ciljevima i ciljnom publikom u tonu Vašeg brenda.
Od pisanja scenarija, tekstova za sajtove i landing strane pa do prezentacija i vizuala – Za svaku od stavki, računajte na Etnu.

Ako ste vlasnik e-comm biznisa ili planirate da ga pokrenete, i potrebni su Vam eksperti u online prodaji – došli ste na na pravu adresu.

Još kao mali imali ste želju da u svemu i uvek budete prvi.
*barem ako ste preduzetnici (ne možemo za sve sa sigurnošću tvrditi).
Verovatno ste se osećali razočarano kada je neko bio ispred Vas, a niste mogli ništa da učinite povodom toga. Možda ste i sada nezadovoljni saobraćajem na sajtu, vidite kako Vaša konkurencija kupi sve Vaše ciljne posetioce i opet ne znate šta da uradite povodom toga… Međutim, konačno je pronađen način kako da zagarantovano budete prvorankirani na Googlu! Naišli ste na pravi tim!

Vaš brend u moru ostalih trebalo bi da bude istaknut, privlačan i jedinstven. Naši kreativni i iskusni dizajneri pobrinuće se da Vaš brend predstave u najboljem svetlu na svim vizuelnim kanalima komunikacije. Kontaktirajte nas i postanite prepoznatljivi u oluji online sveprisutnosti.

Pored toliko novih kanala komunikacije, email je i dalje najprofitabilniji marketinški alat. Kao osnov svake automatizacije i personalizacije, email će biti Vaš izvor nepresušnih rezultata. Povećajte efikasnost, smanjite troškove i skalirajte prodaju pomoću proverenih metoda.

Tekst reklame čini 50% njene učinkovitosti. Kada su u pitanju veb-sajtovi i landing strane, procenat je obično preko 70%. Efikasno napisani oglasi i landing strane podići će stopu interesovanja, konverzija i novih korisnika u nebesa, dok će se tim naših copywritera pobrinuti da Vašu ispričate na jedinstven i specifičan način.

Podrška kupcima i radnom osoblju nikad nije bila potrebnija, a individualna softverska rešenja nikad traženija. Java, Phyton, PHP, C#, C++, SQL, HTML, CSS – U Etni možete pronaći potpunu programersku pokrivenost.

U svakodnevnoj gomili kreiranog sadržaja i vizuela, sve teži zadatak je istaći se i privući pažnju. Od pisanja scenarija do produkcije i editovanja, naš tim će se pobrinuti i za najmanju sitnicu. Praćenjem trendova i korišćenjem najmodernijih tehnologija, doprinećemo da Vaš brend ne ostane neopažen.

Interaktivni sadržaj – bilo da je gif ili trominutni video, prenosi vrlo jasnu poruku publici. Animacija ima moć prenošenja lako razumljivih informacija na jednostavan i jasan način uz povećanu interakciju publike. Od ručno nacrtanih i kombinovanih animacija do dizajna karaktera i 3D animacija, realizovaćemo sve što zamislite!

Zašto baš Etna Digital?

Ključno pitanje – Zašto sarađivati baš sa nama?

Etna digital

Studije slučaja

OD 9700E MINUSA
DO 670E PROFITA
U
3 MESECA

Početna situacija Broj mesečnih leadova: 3-4 Broj klijenata: 0 Mesečni bilans: -9800e

OD 0 DO
287.000E
ZA
4 MESECA

Početna situacija Broj zaposlenih: 2 Ukupni godišnji promet: 56.500e Godišnji primet putem interneta: 0e

OD PREŽIVLJAVANJA DO NAJVEĆEG LOKALNOG BIZNISA U BRANŠI U 6 MESECI

Početna situacija Broj zaposlenih: 3 Prosečan broj kandidata mesečno: 5 Vozni park: 2 automobila

Šta drugi kažu o nama

Etna digital

Neki od brendova sa kojima smo radili

1. Zakažite besplatnu
konsultaciju

Tokom razgovora saznaćemo više o Vašem biznisu, željama i potrebama. Daćemo Vam predloge kako Vam možemo pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva.

2. Kreiranje marketing
strategije

Zajedno kreiramo marketinšku strategiju i plan sprovođenja, što će rezultovati konstantnim prilivom novih klijenata.

3. Implementacija marketing strategije

Implementiramo definisanu strategiju, vremenom je optimizujemo i skaliramo. Pomažemo Vam da aktivirate nove kanale prodaje koje do sada niste koristili.

Etna digital

Pitanja i odgovori

Dobra marketinška agencija će na samom početku upoznati Vaš biznis. Sve probleme sa kojima se suočavate i ciljeve koje želite da postignete. Profesionalni Digitalci će utvrditi na kojim internet platformama je najbolje biti prisutan i investirati novac u Vašem slučaju konkretno, odnosno poslovnoj branši (shodno datoj situaciji).
Deo Digitalne strategije u svakoj agenciji trebalo bi da obuhvata konstantno praćenje i unapređivanje kampanja kako bi se osigurao optimalan balans između uloženog budžeta u marketing i željenih rezultata.
Mi vodimo računa o svim gore pomenutim stavkama. Međutim, za razliku od ostalih agencija, Etnin tim nije samo fokusiran na uspostavljanje idelanog balansa. Naš cilj je da Vašu konkurenciju, pretvorimo posetioce sajta u kupce i postignemo najveći mogući povrat investicije pomoću najefektnijih dostupnih marketinških strategija.

Prema klijentovom novcu ophodimo se kao prema svom i zbog toga dajemo VELIKE GARANCIJE na svaku pruženu uslugu. Tokom besplatne konsultacije možete saznati sve što Vas interesuje i dobiti precizne informacije za specifične upite.

Želite da unapredite svoje internet prisustvo, povećate biznis i postanete dominantni na tržištu? – Definitivno možemo sarađivati.

Da li želite da uđete u saradnju sa timom marketara, Digitalnih stratega, dizajnera i programera koji će Vam pomoći da POKIDATE na internetu i ispunite svoje razvojne ciljeve? – Definitivno možemo sarađivati.
Razumete vrednost ulaganja 1$ i pravljenja 5$? – Definitivno možemo sarađivati.

Potpuno je nebitno da li ste mala ili velika firma. Sarađujemo kako sa lokalnim tako i sa velikim multinacionalnim kompanijama. Ostvarujemo njihove ciljeve shodno željama i kapacitetima i razvijamo biznise u svrsishodnom pravcu.

Da li je voda najmokrija stvar?

Da li su ćevapi najukusnija hrana? – Malo se šalimo, ali hajde da se uozbiljimo!

Naravno da Etna nije najbolja agencija, niti smatramo da takva postoji.
Međutim, ono što možemo tvrditi sa sigurnošću jeste da se od svih ostalih agencija DEFINITIVNO NAJVIŠE TRUDIMO da zadovoljimo svaku klijentovu želju, cilj i pružimo najbolje moguće rezultate.

Garantujemo za sve marketinške kanale. Bez obzira na to da li je u pitanju Google Ads, Facebook ili SEO, ukoliko ne postignemo ugovorene ciljane rezultate vratićemo SVAKI DINAR koji ste nam platili.

Vrlo slično je postaviti pitanje koliko je nebo udaljeno? – Da ne komplikujemo previše i odgovorimo Vam.

Isključivo zavisi od Vašeg biznisa! Mi za svaki biznis formiramo različitu, prilagođenu strategiju jer čak i ako se posluje u istoj branši,
način poslovanja se razlikuje. Da Vam pojednostavimo prethodnu rečenicu.

Hajde da, na primer, uporedimo Vas i Vašeg najvećeg konkurenta. Da, imate istu ciljnu grupu, nudite približno jednak proizvod/uslugu. Međutim, možda je konkurentski sajt napravljen drugačije od Vašeg, možda je bolje/lošije pozicioniran. Dok vi gajite kvalitet i tradiciju kao osnovne vrednost, on možda gaji jeftine cene.
Lista razlika bi ovako mogla da ide u nedogled, ali poenta je jasna.
„Jedna veličina“ ne odgovara svima i zato kreiramo prilgođene strategije za naše klijente prema njihovim potrebama. Cilj nam je da napravimo erupciju Vašeg online prisustva i uradićemo sve što je potrebno da to zaista postignemo.

Pusti video zapis
Etna Digital

Kontaktirajte nas